top of page
Smiling Barista-062.jpg

Smiling Watte?

Wat en missie

Het is niet moeilijk te achterhalen waarom onze Noorderburen een tas koffie ‘een bakkie troost’ noemen: koffie brengt mensen bij elkaar. Het gunt je, in de dagelijkse hectiek van het leven, een adempauze en een moment om bij te praten met vreemden, vrienden en geliefden. Omdat niemand gelukkig wordt van een tas koffie uit de volautomaat doe ik het graag anders: “ne goeie koffie, voor goei volk”, daar wil ik graag voor staan.

 

Als Barista doet een lekkere koffieboon mijn hart wat sneller slaan (al kan dat natuurlijk ook aan de cafeïne liggen). Naast tas koffie word ik vooral warm van de verbinding die ik op deze manier met anderen kan maken. Een ijkpunt mogen zijn in de drukke dag van een ander, het ont-moeten. 

 

Ik wil specialty coffee toegankelijk maken voor iedereen die er ook maar een klein beetje warm van wordt en geef mijn kennis en passie ontzettend graag door. Dat uit zich in wervelende workshops en toffe teambuildings die je in mijn coffee lab kan komen volgen. Begint het spontaan te kriebelen? Bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten!

bottom of page